Maandag 21 juli

Uitslapen. lekker. Sophie komt even bij ons in bed en dan gaat ze bij mij op de arm liggen knorrepotten en na wat boeren lekker slapen. Overigens heeft ze zich gisteravond per ongeluk een paar keer van de buik op de rug gedraaid. Daar is een actiefoto van, maar die is uiteraard bewogen.-:) Ze schrok er zo van, dat ze moest huilen. Ze lag op de buik op het kleed en tilde haar hoofd hoog op. Ze keek opzij en daar rolde ze om. Wij lachen, zij huilen.
Vanmorgen ben ik naar de bouwmarkt geweest om te kijken voor materialen voor de klussen die ik met Hartmut ga doen. Ze hadden het niet. Vanmiddag gaan we naar een grotere bouwmarkt om te kijken of ze het daar hebben. Ondertussen kunnen de meiden dan andere winkels bezoeken.
En dat is gelukt, tenminste de winkels bezoeken. Wat kopen ook. We zien iets wat in Nederland veel duurder is en we graag mee willen nemen, zodat we anderen er blij mee kunnen maken. Gelukkig kunnen we het betalen.
Na het shoppen gaan we een mooie wandeling maken door een gebied wat een tijd dennenbos was en nu weer zijn oorspronkelijke bestemming terug heeft, namelijk fynbos. Er tussendoor loopt de Prinskasteel rivier. Een mooi ruisend beekje, dat we soms oversteken met een houten bruggetje. Ook is er een waterval. We hopen een rondwandeling te kunnen maken, maar het hek is dicht en het bruggetje te wankel om samen met Sophie over te klauteren. We lopen een eind terug en proberen een nieuw pad. We komen vlak bij de auto uit. Maar, er is een probleem, want er zit prikkeldraad tussen ons en de auto. Liefst 6 lagen boven elkaar. Op de plaats waar de palen het verst uit elkaar staan trekken we de draden uit elkaar en kruipen er tussendoor. Sophie mag over het prikkeldraad heen.
Thuisgekomen is de was weer droog. 
We gaan uit eten. Pizza staat op het menu. Het is erg lekker en we hebben de buik vol voor R300,- inclusief ruim 10% fooi. Omgerekend is dat €20,83 voor 4 personen totaal. Koopje.

Reacties