The Warehouse

De losse oven en Hartmut aan het zagen voor de kast
De lezer van onze verhalen zal weten waar het over gaat. Dinsdag ben ik met Anneke naar The Warehouse geweest, om te kijken of Hartmut en ik daar een klus zouden kunnen doen. Vandaag ben ik met Hartmut bezig geweest om de klus te klaren. Het is niet gelukt. Maar er is wel veel gebeurt. Met de auto vol gereedschap en spullen zijn we er heen gereden. We zijn begonnen met het maken van een kast voor de oven en de kookplaat. Ondertussen hebben we uitgezocht hoe de afgeknipte bedrading van de kookplaat weer aan de knoppen zou moeten. Dit hebben we uiteraard gemarkeerd. Nadat het kastje klaar was en op zijn plek stond hebben we de oven er in 
Kook plaat en oven in de kast.
geschoven en de kookplaat er bovenop gelegd. We hebben de bedrading gemonteerd en door gemeten. Het lijkt erop dat hij het gaat doen. Echter:  De voeding moet nog aangelegd. We hebben uitgezocht van welke aardlekschakelaar we de spanning konden betrekken. Tijdens het onderzoek stuiten we op een vrije schakelaar die, hier in Afrika verplicht, tussen de voeding van de oven gezet kan worden. Deze schakelaar hebben we met bedrading en al uit de voedingskast gedemonteerd. We hebben de gaten geboord waar de kabel door moet en toen hebben we opgeruimd, omdat we geen kabel hadden om de zaak af te bouwen. Het is in elk geval heel anders dan toen we vanmorgen begonnen. Met een goed gevoel gaan we weer naar huis.

Sophie is blij als we weer thuis zijn. Ondertussen zijn we druk bezig de roadtrip voor te bereiden. We hebben diverse afspraken met B&B’s staan. We stoppen nu maar met afspraken maken, anders is er wat dat betreft niks avontuurlijks meer aan.
Vanavond eten we lekkere vers gemaakte snert van Anneke.
Schaterende Sophie

Reacties