Thuis blijven

Hier in Nederland is het gelukkig niet rustig. Er is veel te doen.
Jongens en meiden die op vakantie gaan of al weer terug komen. 
Diploma uitreikingen op school, die twee avonden en veel emotie meebrengen. Maar er zijn wel weer 122 VMBO’ers met een diploma naar huis gegaan. Zoveel blije gezichten en vaak vol verwondering dat ze het gewoon gehaald hebben. Bedankjes komen er ook voor wat ze aan je gehad hebben. Dat geeft allemaal veel voldoening. 
Vanaf nu veel dingen regelen en voorbereiden. Er staat een drukke week voor de deur. Met Theo op pad in België en met klas 3 naar Luxemburg. Alleen al de voorbereidingen met kaarten en maps zijn geweldig. Ik moet nog snel een constructie maken voor een overkapping op het kamp. De oude is vorig jaar verloren gegaan in een nachtelijke stortbui. 
Er moeten nog rapporten gemaakt voor de andere klassen en ondertussen moeten we alles klaar maken en inrichten voor volgend jaar. 
Gelukkig gaat als het leuk is de tijd snel, dus mijn tijd om te gaan vliegen duurt niet lang meer. Nu kan ik al genieten van mooie foto’s en filmpjes van Sophie. En in de tussen tijd genieten van mooi weer en andere mooie dingen.

Reacties