Rondrit wijnlanden

We beleven zoveel, dat we moeten selecteren waar we wel of niet over schrijven. Ik kan niet laten toch maar een verhaal te schrijven over een rondrit.
We gaan eerst naar een winkelcentrum, waar zo overdadig veel te koop is aan waren en eten, compleet met pretpark en een enorme parkeergarage, alles opgetrokken in ‘Look like old’ stijl? Het ijs is er super lekker en het boek wat we zoeken is er ook te koop. Maar verder….. inderdaad we gaan snel weer verder naar Paarl.
In Paarl gaan we naar een Boerderij. Behalve wijn kun je er ook kaas proeven. Diverse soorten en neem gerust een aantal stukken. Niet alles is even verrukkelijk, maar de meeste soorten zijn heerlijk. Natuurlijk kopen we ook het één en ander. Van de wijn bekijken we alleen de flessen en de vaten. Wel gaan we van een lekkere maaltijd genieten, buiten aan een tafeltje.
Dan gaat ons pad naar Babylonstoren. Daar genieten we van de prachtige tuinen, met sierbomen en planten, vruchtbomen, groentetuinen en tuin ornamenten. Joke en Anneke zijn hier een maand geleden ook geweest. Nu is alles veel verder. Tegen half vijf gaan we via de Helshoogtepas en Stellenbosch terug naar Wijnberg. Sophie heeft het niet naar de zin. Ze moet drinken, maar moet even wachten tot we thuis zijn.
Thuis gaan we eten en daarna gaan de meiden naar een zinvolle ontmoetingsavond voor vrouwen van de kerk.
De jongens gaan klussen aan de nieuwe meterkast. Ze zetten de leidingen vast in de muur met cement. 
Genieten van mooi weer op de rondrit

Reacties