Zondag op Betel Farm S 30014’28” E 17042’21”

Rust.
Zondagmorgen vroeg opstaan, want we willen naar de kerk. De kerk is in Kamieskroon. We dachten dat hij om 10 uur begon, maar Trudy zegt dat het om half 10 begint. Het is 10 voor 9 en Kamieskroon ligt 35km verderop. Het is niet druk op de weg, dus we kunnen goed door rijden. Om 5 over half 10 komen we de kerk binnen. Van de 400 zitplaatsen zijn er nu 42 bezet. Er zijn 5 jongeren. We zingen mooie liederen, de wet wordt gelezen en er wordt gebeden. Uit Jesaja 53 wordt een gedeelte gelezen. Dan volgt een korte overdenking. Het is onvoorstelbaar hoe groot Gods liefde voor ons wel niet is dat hij Zijn Zoon Jezus voor ons gaf. Daarna zingen we nog een lied, word er een collecte gehouden en krijgen we de zegen. Het is 10 over 10. De kerk gaat uit. We krijgen nog wat handen en dan is het voorbij.
In een heel rustig tempo rijden we naar Betel terug. Nu genieten we van de mooie natuur en van de indrukwekkende weg. Het is de vierde keer dat we hem rijden, dus kunnen we iets meer van de omgeving zien, dan de gaten en bobbels ontwijken.
Betel is in alle rust als we terug zijn. We gaan buiten op de stoep zitten lezen en na het eten weer. Heerlijk rustig.
Het weer is prachtig, dus gaan we een eindje de berg op wandelen. Te midden van blommetjies en geiten. We kijken uit over de dalen en de bergen.
Wat een rust op de boerderij. Geen telefoonbereik, geen internet, geen gezeur aan het hoofd, gewoon niks. Echt een rustdag!

Reacties