Even in Nederland


Wat schrijf ik over ruim 2 weken Nederland? Van het weer rechts rijden, wat prima lukt? (Alleen zo nu en dan de ruitenwissers aan i.p.v. de richtingaanwijzer.)
Over bijslapen van de vlucht? Over de sneltreinvaart waarmee de dagen omvliegen?
Over de kou waar we echt aan moeten wennen?
Over al de dingen die we moeten regelen?
Over de actie die we opgezet hebben om spullen voor de klaslokalen te krijgen en die als een trein loopt? Ja, hier komt het:
In beperkte kring hebben we gevraagd om memory spellen en andere spullen. Want daar is groot gebrek aan. Ook hebben we geld gevraagd om spullen in Namibië te kopen, voor zover we die daar kunnen aanschaffen.
We hebben veel spullen en een geweldig bedrag binnen gekregen, waarvoor we in Namibië heel veel kunnen aanschaffen.
De eerste koffer met gekregen spullen is al vol, de tweede schiet aardig op. Wat zullen de care-givers en de kinderen blij zijn.
We ze er zeker verder mee kunnen helpen. Gelukkig hoeven we niet veel kleren mee te nemen, want die liggen bijna allemaal in Okahandja.
Maar dat vertrek is eind van de week pas. Nu hebben we zondag eerst een afscheid in de kerk. We hebben wat liederen aangedragen om te zingen en gaan in de dienst ook nog wat vertellen over ons werk. Bovendien willen we een zegen vragen over onze reis en ons werk in Namibië, want zonder die zegen zal het niet lukken.
We hebben veel familie en vrienden uitgenodigd, waarvan we ook afscheid gaan nemen. Dat zal emotie los laten komen, maar zal ook goed zijn.
Wilt u de kerkdienst bekijken of beluisteren, klik dan hier!
We hebben zin in de komende tijd.
Het zal niet altijd gemakkelijk zijn, we zullen hobbels tegen komen, maar we krijgen de kracht om het te overwinnen.
Dus gaan we vol goede moed voor 16 maanden naar Namibië.
Wilt u ook een financiële bijdrage leveren, stuur ons dan een mail, voor het verkrijgen van ons rekeningnummer. (Het mailadres staat rechts op de startpagina van de blog vermeld.)
U maakt met uw bijdrage mogelijk dat de kinderen in de care-points zich kunnen ontwikkelen.
Vanuit warm Namibië even in koud Nederland.

Mooie stellingen, maar geen materialen!

Genieten van de Nederlandse natuur
Ganzen op het ooievaarsnest
Vanuit nat Nederland ...


... straks weer naar het droge Namibië!


Reacties