De dagen erna….. pffft….

Laatste kaart
Na zaterdag mogen we echt wel even uitpuffen.
Alleen zondag krijgen we rust.
Maandag wacht het werk weer en moeten er geleende spullen terug gebracht. Ondertussen groeit de totale opbrengst door tot €14000,-
Dinsdagavond gaan we naar de bank om te praten over onze plannen en de betaling van de hypotheek gedurende onze afwezigheid. Hoe ziet ons financieel plan eruit? De adviseur vind het een goed plan. De toetsingscommissie zal zich er nog over buigen. We horen wat de uitslag is.
Woensdag hebben we opnieuw een gesprek over sponsoring.
Donderdag mogen we Anneke, Hartmut , Sophie en Doris van Schiphol halen, die eerst een paar dagen bij hun nichtje op bezoek gaan in Berkel en Rodenrijs.
Vrijdag brengen we de opbrengst van de actiedag van een veilige kluis naar de bank. Overigens sponsort onze bank ons niet, zelfs voor het storten van het geld moeten we betalen.
Zaterdag ruimen we de laatste spullen op en zetten ze klaar voor de volgende actie op 25 mei, bij IJscowd.
Er is nog een paar uur tijd voor een leuke wandeling en het bezoeken van de opening van de expositie tekeningen over de psalmen van Sjef Hutschemakers.
Ook maken we de laatste landkaarten klaar. Had je er ook eentje willen hebben? Jammer, maar te laat.
Gelukkig zijn er nog andere manieren om ons te sponsoren.
Bijvoorbeeld door een bedrag eenmalig of per maand over te maken naar IBAN: NL40RABO0124702341 t.n.v. René Kids Centre, o.v.v. Joke en Ties Sikkema.

Alvast hartelijk bedankt.




Reacties